Over ons

Maak kennis met het team van PlechtigheidLive. Wij komen graag met u in contact om u meer te vertellen over onze dienstverlening en werkwijze.

Joël pooyé

Relatiebeheer

Reinier Reimus

Techniek en videograaf

Onze passie

Sinds 2011 zijn wij werkzaam in de uitvaartbranche. Niet alleen deze ervaring draagt bij aan onze professionele dienstverlening tijdens afscheidsdiensten. Ook op het gebied van video en techniek maken wij het verschil. Vanuit onze passie voor bewegend beeld, hebben wij in 2017 een videoproductie bedrijf opgericht.

Wij zien dat kwalitatief beeld en geluid een groot onderdeel uitmaakt van een professionele livestream (ofwel webcast) voor de nabestaande. Het is niet enkel een moment dat vastgelegd wordt, het is de herinnering voor alle dierbaren. Ook het inzetten van een livestream willen wij voor de uitvaartondernemer laagdrempelig houden. Als uitvaartondernemer kan u eenvoudig met instructie ons apparatuur gebruiken, of kiezen voor onze inzet met personeel van Plechtigheidlive.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag maken wij met u kennis om u meer te vertellen over onze werkwijze en dienstverlening.

Neem contact met ons op

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.

0634441148 Stuur e-mail