Hoe werkt het?

Een livestream moet betrouwbaar en veilig zijn. Met oog op goed beeld en geluid. Wij ontzorgen de nabestaanden en helpen graag de uitvaartondernemer met het uitzenden van de dienst.

Hoe het werkt

  1. U mailt uw aanvraag naar ons door via info@plechtigheidlive.nl met de naam van de overledene, dossiernummer, locatie(s), tijden en eventuele bijzonderheden/wensen.
  2. Wij creëren een link met of zonder wachtwoord voor uw onderneming die u kunt communiceren naar de nabestaande(n) en op de rouwkaart. Bijvoorbeeld: www.plechtigheidlive.nl/uitvaartverzorgingjanssen.
  3. Via de beveiligde link kunnen de nabestaanden en genodigden de plechtigheid bijwonen (via smartphone, tablet, laptop en/of computer)
  4. Een ervaren cameraman met kennis in de uitvaartsector is aanwezig op de dag zelf om de apparatuur te bedienen.
  5. De dienst kan na afloop teruggekeken worden (1 week max).
  6. De dienst kan na afloop aangeleverd worden via USB.

Afscheidsdienst live uitzenden en vastleggen

Wat betekent een livestream service voor nabestaanden? Het persoonlijk aanwezig zijn bij een afscheidsdienst/plechtigheid door alle nabestaanden, overige familieleden en dierbaren is niet altijd mogelijk. Dit kan komen doordat de locatie het niet toelaat, genodigden beperkt zijn in tijd, mobiliteit of bijvoorbeeld in het buitenland wonen.

Door het aanbieden van een livestream als standaard service (of optie) biedt u de nabestaande(n) een waardevolle herinnering en dienstverlening. Wij verzorgen een gebruiksvriendelijke en mobiel inzetbare livestream-set voor uw uitvaartdienst of plechtigheid. Onze livestream is gemakkelijk in te zetten ongeacht de locatie. Zo kunnen wij u op vrijwel alle afscheidslocaties (o.a. kerken, crematoria, aula’s, begraafplaatsen en andere locaties) voorzien van een livestream. U kunt als onderneming of als nabestaande de uitvaartdienst/plechtigheid vanuit vrijwel iedere locatie in Nederland of België laten uitzenden. Deze kan live worden gevolgd door mensen over de hele wereld. Met een livestream maakt u het mogelijk deze dag als herinnering te bewaren en ook alle genodigden persoonlijk op afstand aanwezig te laten zijn tijdens de plechtigheid van de overledene.

Wat betekent een livestream service voor nabestaanden?

Wij vinden het belangrijk dat een livestream betrouwbaar en veilig is, met een hoge beeld en audiokwaliteit.

  • De livestream van de uitvaartdienst/plechtigheid is te bekijken op een betrouwbare en veilige webpagina. Wereldwijd beschikbaar op iPhone, laptop, tablet of computer.
  • Privacy is gewaarborgd omdat de uitzending alleen te bekijken is met een wachtwoord en webpagina die gecommuniceerd kan worden door de uitvaartonderneming of nabestaande(n) (op bijvoorbeeld de rouwkaart).
  • Na afloop wordt de uitvaartdienst/plechtigheid digitaal beschikbaar gesteld aan de nabestaande(n).
  • De livestream kan ook op locatie rechtstreeks vertoond worden op een scherm.

Neem contact met ons op

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.

0634441148 Stuur e-mail